Ensamheten är ett bra ställe att besöka...

...men ett dåligt ställe att stanna på.
Det värsta med att gå hemma hela dagarna är att jag har alldeles för mycket tid till att tänka!!
Just nu har jag kommit in i nått "Vill åka till någon mysig person och mysa på kvällarna och inte bara sitta hemma hela tiden", ja det fast ändå inte...
Efter lördagskvällen och dess följder kan jag bara säga j*vla killar, och FAN att jag ska bete mig som jag gör när jag dricker. Jag vet ju att det bara leder till att jag gör bort mig och problem och att problmen alltid kommer tillbaka till mig och att det är jag som mår dåligt... Samtidigt, varför kan vuxna människor inte ta konsekvenserna och prata om det.
Jag kan erkänna att jag den senaste tiden velat träffa nån ny, ha någon att mysa med och åka iväg till. Men nu orkar jag inte bry mig längre, och vad ska jag med en kille till i Vimmerby om jag ändå ska lämna stället i höst?!? Varför utsätta sig för att få de känslorna för nån när jag vet att jag troligtvis inte kommer bo kvar här om ett halvår??

Det finns inga fula tjejer...

...bara killar med dålig smak!
I fredags kom Linda för att hälsa på över helgen. Vi passade på att visa henne shoppingutbudet(?) i Vimmerby, titta på bowlingmatch och såklart gå till pumpen!
Kvällen blev faktiskt mycket roligare än jag förväntat mig med plankstek och vin, goda drinkar, lugn förfest med (enligt Linda) flört i soffan, mellanfest i trapphuset, sladda med bilen, träffa två gaanska fulla kompisar på pumpen, foxtrott och bugg på dansgolvet, spänna bhbanden bakom kulisserna, träffa glada killar från tjejfesten hos Emil, dans i discot, dans och flört med helt fel kille och jag har kommit fram till att jag kan vara en jävligt elak bitch om jag så vill eftersom jag var det igår. Men fy FAN vad kul jag hade!!
Inte för att det har något alls med inlägget att göra men här är en bild från Darwin, Australien.

Mistake??


När det är hockey på tv...

Ja då sitter Matilda på golvet framför brasan och filosoferar...
Idag drog jag och Linda lite impuls till Kisa för att åka skidor och snowboard :) Tyvärr var bara den lilla backen öppen och det var stora isklumpar överallt så åkte inte så länge, men det var kul att komma ut och röra lite på sig!! Och om inte den j*vla halsen sätter stopp för mig tänkte jag fördriva någon timme i VOK på längdskidor imorgon :) Måste ta tag i träningen igen nu när jag faktiskt märker förändring, både på vågen och starkare muskler. Saknar känslan av att vara helt slut efter att ha tränat...
Så nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis bli frisk!! Så jag kan åka skidor och i helgen kommer Linda så på lördag ska jag ju visa henne hur man verkligen festar i Småland :)

Älskade hatade livet

Jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag
Jag har mina underbara vänner och det räcker mer än väl

Good too bad, too even worse...

Am I better off dead
Am I better off a quitter
They say I'm better off now
Than I ever was with her
As they take me to my local down the street
I'm smiling but I'm dying trying not to drag my feet

They say a few drinks will help you to forget her
But after one too many I know that I'm never
Only they can see where this is gonna end
But they all think I'm crazy but to me it's perfect sense

And my mates are all there trying to calm me down
'Cause I'm shouting your name all over town
I'm swearing if i go there now
I can change your mind turn it all around
Vad hände denna natt? Hur kunde det svänga från så bra igår till det här idag? Och det sjukaste är att jag egentligen inte vill ha det som det som fanns i somras...
Kanske ska man hålla sig borta från allt vad killar innebär?? För det kan ju bara sluta på ett sätt, antingen sårad eller såra. Så varför ens ge det en chans...??
Som sagt så kommer och går tankarna i mitt huvud och jag är expert på att tänka och vrida och vända på allt, så för att bli på lite bättre humör lägger jag upp några bilder från den underbara resan.
Fest i  Airlie Beach
Seglingen i Whitesundaes och Whiteheaven Beach (världens andra finaste strand)
Världens största sandö Fraser Island, där vi fick se 6 7 valar simma runt i vattnet.
Se den röda stenen Ayers Rock och vandra i King Kanyon
Såg svensk cider på ett drive-trough system mitt i den australiensiska outbacken.
Få uppleva den helt underbara staden Sydnet var verkligen fantastiskt!!

Födelsedag med måndagsvimmel

Jag börjar med att önska min söta älskade syster GRATTIS på din födelsedag!! Och som den snälla systern jag är bjöd jag på lunch på Bakfickan, som idag verkade mer som ett dagis än ett café eftersom nästan alla hade med sig sina små glin som skrek och tjöt heela tiden. Hur ska man stå ut med alla j*vla skrik och tjut när man själv skaffar barn!?!
Fikan i Tuna med mina underbara tjejor igår blev till en heldag. Hur kan det finnas så mycket att prata om att det tar 6 timmar innan det tar slut, och vi hade kunnat fortsätta prata och prata men hungern tillät oss till slut att åka hem. Det är alltid lika kul att träffa de underbara tjejerna, och vi träffas alldeles för sällan!!
Har nu idag, måndagen 9 januari, bestämt mig för att min rädsla för att misslyckas och tankarna på vad andra tycker inte ska få hindra mig från att ha JÄVLIGT kul!! Jag ska också försöka träffa alla jag tycker om mycket mer och hitta på mer saker än att bara sitta hemma! Jag hoppas ni i min omgivning är med på mina planer ;)
Fick också en glad överraskning när jag kom hem, fick nämligen en inbjudan av en av mina "buggvänner"till en fest i helgen :) Och även att jag kanske inte känner killen speciellt bra har jag (typ) bestämt mig för att åka dit, oavsett om Linda följer med eller inte och även att jag inte har en aning om hur jag ska ta mig hem... Men är inte det lite en del av livet? Ta det som det kommer, kanske är det nån mer från stan som ska dit som jag kan åka med hem annars får jag helt enkelt snylta ett täcke och sova på soffan och ta den troligtvis lite pinsamma morgonen. Men va fan man lever bara en gång och då kan man väl lika gärna leva och ha kul?
Funderar också på att fråga nån av mina vänner i Oslo om de vill flytta ihop med mig så jag kommer ifrån denna otroligt tråkiga stad!! Men om jag flyttar härifrån kan jag inte börja på buggkursen som jag är sjukt sugen på att göra. Tänk er liksom att hitta en söt kille där och veta att du ska få träffa och dansa med honom veckan efter och alla de gånger som är kvar av kursen, samtidigt som du också kommer få dansa med "äldre" (nämner ingen ålder) svettiga män. Låter inte alls lockande!! Men chansen att träffa nya människor som man kan dansa med gör att det lockar ändå. Så buggkurs eller desperat letande efter nån att bo ihop med i Oslo??
Dessutom känner jag mig fortfarande ganska patetisk eftersom just den personen som jag inte vill ha i mitt huvud fortfarande finns kvar där. Men kanske ska det vara så, kanske inte...??
Ja det kan väl sammanfatta några av alla tankar jag har i mitt lilla huvud just nu...

Fika hela veckan!!

Efter en lugn nyårsafton är jag nu redo för det nya året!! Så denna vecka har jag två "fikadejter" med två söta tjejor som det var alldeles för länge sedan jag träffade!! En av dom är redan avverkad, med min fina kusin Mia. Vi hade så klart mycket att prata om och mycket av det gjorde att jag verkligen vill komma bort från denna lilla stad. Åhh är såå sugen på att flytta!!!
Den andra "dejten" sker på onsdag då det blir lunch på stan med ingen mindre än Frida :) Sist vi sågs var nog i somras lite snabbt utanför Ica så det ska bli riktigt kul att träffa henne igen och se vad hon har för sig!
Annars händer det inte så mycket mer denna vecka. Dissar pumpen på torsdag för en ganska speciell fest i en simhall, och inte i vilken simhall som helst utan i Gullringens simhall. Ni som känner mig kan säkert räkna ut vem i min omgivning som bor i Gullringen, och ja det är den personen som fyller år och det ska såklart(?) firas. Så räknar med fetto- och bikiniångest hela veckan!! Funderar på att lösa dom problemen med att dricka mig full så jag inte tänker på det :P Eller helt enkelt skita i att gå? Har tre dagar på att bestämma mig hur jag ska göra (SUCK)...
Längtar till det problemfria livet i Oslo... och dom bruna linserna!!

RSS 2.0