Ni rockar!!

Jag visar alldeles för lite uppskattning mot mina nära och kära!!
Så vill säga att ni betyder hur mycket som helst och jag är så glad att jag har just er i mitt liv!!

Pengar?? Ja, tack!!

Har verkligen njutut av några dagar utan familjen med huset för mig själv!! Saknar verkligen att bo själv!!
Helgen var heelt underbar med middag och mys i fredags och tjejhäng i lördags. Har alltid kul med tjejerna och som vanligt hade vi mycket att prata om!!
Söndagen tillbringades halva dagen med tjejerna innan dom åkte hem och jag var tvungen att städa i ordning lite innan familjen kom hem.
Idag var det första dagen på AF skolan som jag ska gå på i 6 veckor. De första veckorna får jag sällskap av Micca men sen får jag klara mig själv :/ Men det tror jag att jag ska klara! :) Det var faktiskt väldigt kul att få något att göra!! Människorna är roliga och uppgifterna går bra så tror de kommande 6 veckorna kommer gå sjuukt fort.
Fick också ett glädjebesked när jag kom hem, deklarationen från Norge hade kommit. Så i juni hoppas jag kunna föra över ca 11 000 kronor till mitt svenska konto :D
Och nästa vecka är det påsk vilket innebär feest med fina människor!! Dock blir det en nykter helg för mig, men ser ändå verkligen fram emot helgen eftersom jag vet att jag kommer ha sjukt kul med sjukt kul människor.
Så ja just nu kan jag inte alls klaga på livet!! :)
Så kul som vi hade denna kväll hoppas jag vi har i påsk!!

Ljus och film kväll

Sitter här och är ganska trött efter en sen men kul kväll!!
Av alla ställen började den ute i skogen i Brantestad med ljusparty. Trevliga men dyra timmar, så nu är jag 500 kronor dyrare... men det var väldigt trevligt att träffa Frida igen! :) 
Sedan blev det lite impulsfilm hos "Nemo" som han kallas här hemma, innan jag åkte hem och sov.
Nu är det bara att vänta på min beställning från partyt och sedan får fina ljuslyktor pryda mitt rum som också kommer dofta så gott av alla doftljus :)
Här var jag lite "rikare" än vad jag är nu :)

Två i rad

Far till mig: Vilken trumpet du skaffat dig
Jag: Va!?!
Far: Ja så som du går och snyter dig låter det som du skaffat en trumpet...
Asså, är det min far vi snackar om här eller?? Såå Roger Danielsson!!
Efter en mysig och trevlig kväll med två otroligt dåliga filmer laddar jag nu om för fest i Strömmen...igen. Ja vad ska jag säga, kanske inte så pepp med tanke på en näsa som rinner och en hals som gör ont. Men, men jag får käka grillat och komma hemifrån så jag klagar inte. Men blir en lugn kväll denna gång, tänkte jag skulle ha kul åt alla andra fyllon som kommer ikväll :P

RSS 2.0