Golvhäng med 2011

Sitter på golvet med datorn i knät och lurarna i öronen och tänker tillbaka på året som varit.
För exakt ett år sedan bodde jag i Oslo. En stad som var helt underbar och som jag verkligen saknar!! Och denna fråga som jag nu ställer är helt på allvar!! Är de någon som vill följa med mig till Oslo!?! Skaffa oss en egen lägenhet, jobb och leva livet ett tag?? Tills vi typ vet vad vi ska göra med våra liv?? Är såå sugen på Oslo igen!!!!
Och sommaren 2011, vad ska jag säga!? HELT TOTALT JÄVLA UNDERBAR!! Häng på Fridays i Oslo, restaurangbesök med mina norska underbara vänner, häng med alla mina underbara vänner i Sverige, fylla 20, Peace&Love, promenad till chaplin med många fall i häckarna och vakna med rivsår på ben och armar dagen efter, onsdagshäng på stadshotellet som urartade totalt, grillkvällarna i Gringen, promenaden hem från Örs, vakna i just den sängen med just den personen bredvid mig, kvällarna och mornarna med mys och prat, dagarna i solen som resulterade i en totalröd kropp och svåra sömnproblem, min första endurotävling (som förövrigt är riktigt kul att titta på!) och mycket annat kul som jag inte kan komma på just nu.
Men också en dag som jag alltid kommer ha med mig, alltid känna en obehagskänsla när jag tänker tillbaka på den. Fredagen 110722 kommer alltid att finnas med mig och tankarna går till det norska folket.
Sedan dess har jag också passat på att ta en tripp till andra sidan jordklotet. Till det då kalla Nya Zeeland och det helt underbara Australien!! Ett land som jag verkligen skulle kunna åka till igen. Och hade det legat närmare Sverige hade jag definitivt flyttat till Sydney!! Det var en helt UNDERBAR resa som jag inte alls ångrar att jag gav mig ut på och en resa som jag alltid kommer bära med mig.
Snart är detta underbara år slut, och tyvärr(?) slutar det inte på alla sätt som jag ville eller ville jag att det skulle sluta så? Men vem ska jag nu få min nyårskyss av...!?
Men det ska jag inte deppa över!! Om två dagar börjar ett nytt år, ett nytt år med nya möjligheter och nya bekantskaper! Ett år som jag ska se till blir minst lika bra som 2011. Ett år som ska välkomnas med öppna armar med några av de bästa människorna i mitt liv. Hoppas ni får en lika bra nyårsafton som jag kommer få och Gott Nytt År!! :)

Plågsamt!!

Sitter såhär en tisdagsmorgon och plågar mig själv lite. Sitter nämligen och tittar på kläder och skor på nätet. FATTA vilka fina kläder som finns!! Klänningar, kjolar, ursnygga skinshorts som jag verkligen vill ha!!, tröjor och alla dessa underbara skor som finns!! Jag vill bara ha, ha, ha!!!!
Dessutom är jag sjuukt sugen på ett par färgade linser!! Jäg längtar tillbaka till tiden i Oslo när jag hade mina fina mörka bruna ögon. Men kanske ska det vara så? Längta till det som man inte har, men det problemet kan ju fixas om jag köper ett par bruna linser. Så det får jag gå och fundera lite på så kanske jag dyker upp i mörkbruna linser någon dag :)

Bra helg!

20-års kalaset i fredags var riktigt lyckat, alltid kul att träffa de underbara tjejerna igen!!:)
Lördagen kan sammanfattas med julmys med familjen. Såklart(?) åkte vi ner och gick på marknaden, som skulle tagit en halvtimme om inte mina kära föräldrar fördrev nästan en timme på Önska medan jag och min syster gick varv efter varv på marknaden för att fördriva tiden och för att hålla oss varma.
När vi väl kom hem satte vi igång med pepparkaks- och knäckbak. Årets pepparkaka blev en glödlampa. En liten tradition inom familjen Danielsson ;)
Idag har jag varit i stallet med underbara Linda. Jag ryktade, borstade, gick ut och gick med en häst och höll mig ur vägen medan Linda gjorde det som skulle göras. Förvånandsvärt kul faktiskt så kanske följer med nån mer gång och kanske vågar jag mig då upp och rida på den enorma hästen?
Jag har också kollat igenom alla papper som jag har samlat på mitt bord och organiserat lite i mitt huvud och fått klarhet i vad jag ska göra, tyvärr innebär det ett besök på arbetsförmedlingen... SUCK!! Jag har också typ bestämt mig för att jag ska börja på en buggkurs i vår.
Och med 5 dagar kvar till en helg som jag VERKLIGEN ser fram emot kan det inte bli mycket bättre, hoppas bara att dagarna mellan mig och helgen går fort!

Och nu...?

Varför ska man va så dum i huvudet?! Varför ska man träffa en just då helt toppen kille, som plötsligt ska förvandlas till en stoor idiot som behandlar dig som skit. Och VARFÖR ska man va så jävla dum i huvudet och gå och tänka på denna dumma person trots att han inte förtjänar det...?!
Aja, idag var jag och fick min dom. Hej Matilda så du ör arbetslös? Kom då in och skriv in dig och börja ditt jobbsökande. Och visst fick jag med mig papper hem om två sommarjobb, ett på donken i Västervik och ett på donken i Oskarshamn. SUCK!! Aldrig att jag vill ha ett sådadnt jobb igen!! Hellre går jag runt och städar än steker några jävla hamburgare på donken!!
Kan det va så svårt att hitta ett jobb för arbetslös liten tjej som mig så jag kan få komma hemifrån och få något annat att tänka på, och så är det ju inte helt fel att få lite pengar också :)
Så just nu kan jag helt ärligt erkänna att jag inte har något liv, så har ni inget att göra kan ni alltid höra av er till mig så kan vi hitta på något! Bara för en fika, lunch, promenad eller lite shopping någonstans så är jag på! Bara jag kommer ut ur detta jävla hus...

Tillbaka!

Efter några veckors uppehåll när jag reste runt på andra sidan jordklotet är jag nu tillbaka. Och ikväll blir det fest, eller fest och fest?! Förhoppningsvis kan jag släppa det som hände på dagen och ha kul ändå, även att just den personen kommer till samma fest. Men denna gång ses vi på ett annat sätt. Det blir inga mer söta mysiga leenden, ingen hand smekandes på ryggen, ingen mer härlig dans. Men jag har bestämt mig!! Det jävla smset ska inte hindra mig från att ha en jävligt kul kväll!! Och va fan, världen är full av killar! Och den bästa medicinen kanske är att hitta en ny? Eller iaf för ikväll bara för att jag hoppas kunna se lite avundssjuka i ögonen... eller är det bara att spela fult? Men fan vad snygg jag ska vara ikväll, och fan vad han ska tycka att jag är snygg. Men det ska jag totalt skita i!! För det var han som skickade smset, sa han får skylla sig själv att han inte får vara en del av mitt liv!
Skål för att jag ska ha en jävligt kul kväll som han FAN inte ska få förstöra!!

RSS 2.0