1000 tankar...

Det är tisdag morgon och jag sitter och äter frukost med spöregn utanför fönstren, och helt plötsligt börjar det ÅSKA! Och åska är det VÄRSTA jag vet, och det blir inte bättre av att jag sitter helt ensam i vår som det känns just nu enorma lägenhet.
Dessutom har jag tusen tankar i huvudet. Jobba eller stanna hemma? Ringa läkaren om min höft eller skita i det? Eller rättare sagt, vågar jag ringa läkarn om min höft?  Träffas en dag eller flera? Gilla personen eller inte? Vilken dag blir det middag? Vilka ska komma? Vad ska jag bjuda på? Vad ska vi hitta på när våra systrar kommer?
Dessa tankar blir det att fundera på idag så jag hoppas att detta jävla regnväder håller människorna borta från gatorna så det inte blir mycket att göra på jobbet.

 


Slapparhelg

Den näst sista helgen i Oslo innan Sverige har varit en riktigt slapparhelg! Skulle egentligen jobbat lördagnatten men tack vare en jävla huvudvärk och en höft som inte ville vara med blev det sömn den natten istället... och jag klagar inte!
Vi har också hunnit med lite tvätt, bullbak och färgat mitt hår som blev liiite mörkare än jag ville men nu slipper ja i alla fall den fina gråa utväxten! Vi ser också väldigt mycket fram emot onsdag och torsdag när vi får besök av två små muppar från Leksand och Vimmerby. Så från onsdag kväll till måndag morgon blir det syskonmys i Oslo! :)

Sur chef och linsbrist

Har egentligen inte så mycket att säga, men nästa vecka kommer min älskade syster på besök till Oslo och det är bara en och en halv vecka innan jag följer med henne tillbaka till Sverige för att bli 20!
Annars sker det inte speciellt mycket här i Oslo mer än en sjuukt ömmande höft, tråkiga arbetsdagar med samma tjat från arbetskompisarna och en sur chef. Så det har varit bättre tider här men åker snart till Sverige så en och en halv vecka ska jag nog stå ut med :)
Men dagens avslutning kan jag inte klaga på, för nu blir de en dusch och sedan intar jag fönstret med en bok och ett stort glas cider!
Är också lite sur över att jag inte använt mina linser så mycket som jag velat, men tror att det är något fel på en av linserna eller så är det jag som inte kan sätta in linser längre. Så hoppas på att det kommer någon linskunnig person hit snart och visar hur jag ska göra :)

Vardagslyx

Igår, måndag, bestämde jag och Linda oss för att lyxa till det lite så vi klädde upp oss lite och gick ner till byn för att käka och titta på förberedelserna inför 17 maj. Och det bästa är att vi hade med oss kameran och ANVÄNDE den, så här får ni kvällen i bilder:
En mycket kul och trevlig kväll, som alltid när jag och Linda hittar på något tillsammans.
17 maj kan sammanfattas med en sjukt jobbig dag på jobbet, ett tivolibesök, McFlurry, parad och den avslutas i lägenheten med godis och film.

Brunögd

400 sms på 12 dagar till samma person. En person som finns i ett annat land i ett annat liv, men också en person som jag kommer få träffa om tre veckor! Ett möte som jag redan nu är sjuuuukt nervös!
Från en sak till en annan så var jag tvungen att prova mina nya fina bruna linser, och shit vad läskigt! Har fått skitstora BRUNA ögon! Men OJ vad fin jag känner mig! Så längtar till lördag när jag får visa upp mina "nya" ögon med smink och allt fixat :) Än finns inga bilder men jag LOVAR att bilder kommer komma!

Sent!

Nu har mina nya bruna linser sents iväg så snart ligger de i min lilla brevlåda! :) Så på lördag blir de invigda med bra sällskap och fest, och då ska jag definitivt ta kort (iaf på mina ögon).

Impulslördag

Efter en ganska lugn arbetsdag i lördags bestämde jag, Linda och Cecilie oss för att gå ut, så de blev Ica för att köpa sjuuukt goda rusbrus och sen hem o fixa oss. Dessutom impulsköpte jag bruna linser (ni som känner mig vet att ja vill ha bruna ögon), så snart kommer det bruna linser i brevlådan och så då ska jag testa på livet som brunögd.
Förövrigt var lördagkvällen hur kul som helst! Därför bestämde vi oss för att gå ut på lördag igen :) Då ska jag försöka ta lite kort, förhoppningsvis kommer jag då kunna ha mina nya bruna linser :)

Så jävla glad!

Idag bestämde jag och Wakas (chefen) att jag ska ta semester vecka 23, alltså veckan då ja fyller år. Så istället för att åka hem på onsdagen åker jag hem på måndagen! :D Så på en vecka ska jag nog hinna med allt jag vill hinna med! :) Så suuper glad! :D

Första dagen på jobbet

Igår innebar jobb och det kändes som om jag var ny på jobbet, men som tur var fanns några saker kvar i huvudet. Men det tog några timmar innan allt flöt på som det brukar. Och det bästa på det arbetspasset var nog min chefs reaktion över att ja klippt mig - "Åh sexigt!", som sagt så är min chef liiite speciell. Men han lovade mig också att jag ska få ledigt över min födelsedag så nu är det bara hur jag ska komma hem och tillbaka till Oslo, men det är ett litet problem så Sverige snart ses vi igen!!! :)

Tillbaka till livet

Känns faktiskt ganska bra att vara tillbaka i fina våriga Oslo. Det är sååå fint med alla träd och blommor som kommit upp.
Idag blir det reunion med kära Mirsada med käk och skvaller :)
För att göra inlägget ännu bättre kan jag nämna att det typ är klart att jag åker till Sverige igen när jag fyller år, vilket är om 5 veckor!! Så redan nu har planerigen för det redan börjat inne i mitt huvud så jag hinner träffa alla jag vill och åka till de platser som jag vill :) Dessutom verkade det som om min älskade far kunde tänka sig att ha ett riktigt gardenparty för att fira mig med både släkt och vänner, så håll tummarna för de! :) Kanska ska bjuda in MVT så blir det My super sweet 20?

Så jävla underbart!

Denna valborg var den bästa jag varit med om på många år. Jag trotsade min nervositet och åkte själv till en fest där jag knappt kände någon, men oj vad rätt jag gjorde! Kvällen var hur kul som helst!
Med en kort sammanfattning av denna Sverigeresa kan jag bara säga att den var SÅ JÄVLA UNDERBAR! Jag har hunnit med att träffa alla jag ville och har gjort det jag ville göra, plus lite till. Och det allra bästa är att jag snart är tillbaka i landet igen! Mer säger jag inte än, men så fort allt är klart kommer det upp :)

RSS 2.0