Adrenalinkick

Maste bara beratta om vad jag gjorde igar!! Det var en riktigt adrenalindag som borjade med att Linda hoppade bungy jump. (Jag avstod eftersom jag ar lite hojdradd). Sedan bar det av for att aka helikopter over staden som vi bor i. Helikopterna korde oss till floden dar vi skulle aka Jetboat. En grym bat dar ca 10 personer fick sitta i och foraren korde som en galning langs med floden och snurrade runt och hade sig, hur kuul som helst! Men det basta sparade vi till sist! For det sista vi gjorde den dagen var att... hoppa fallskarm! Vi flog upp i ett flygplan och pa 12 000 fots hojd fick vi kasta oss luften och falla fritt mot marken. Saklart satt jag fast i en som kunde hoppa fallskarm och tur var det for annars hade jag aldrig hoppat ut ur planet! Kanslan att kasta sig ut ur ett flygplan flera tusen meter upp i luften gar inte att beskriva! Den var helt sjuuk! Nar vi sedan fallt upp fallskarmen och seglade sakta runt dar i luften var det bara att njuta av utsikten innan vi snabbt landade pa marken igen. For fort det var vad det gick, det tog 15 minuter upp med planet men bara 5 minuter for oss att segla ner sa det gick alldeles for fort! Sa det ar en sak som jag verkligen kan rekomendera att gora, och jag kan verkligen tanka mig att gora om det igen!!

Antligen framme!

Efter ca 35 timmars flygresa ar vi antligen framme i Auckland, Nya Zeeland. Flygresan gick val sa bra en flygresa pa 35 timmar kan ga, med sadar lagom lite somn.
Gillade for ovrigt flygplatsen i Hong Kong for shit va lang jag kande mig! Jag, med mina 1,60 meter, kande mig lang! Da kanske ni fattar att asiater ar korta! :P
Sitter nu och skriver vid en dator pa det stallet dar vi bor, ett backpackerstalle saklart! Ett stalle som ar lite halvskabbigt och valdigt billigt, sa kan val saga att vi far det boendet som vi betalar for. Dessutom ar det ett typiskt backpackerstalle dar de flesta kanner varandra och sitter vid sitt bord medan vi andra smyger runt och haller oss for oss sjalva. Sa kan val saga just nu att det kanske inte kanns som min dromresa att leva sahar i tva manader till, men forhoppningsvis vanjer jag mig vid detta liv och kan njuta av allt jag kommer uppleva. Och kanske blir det battre nar vi aker harifran for pa detta boende trivs jag inte alls! Dessutom ska vi sova i samma rum som tva helt okanda killar, sa det far vi se hur det gar.
Jag hoppas ni har det bra hemma i Sverige sa ska jag skriva sa fort jag far tiden!

Sunktjej...

Efter en mysig och god lunch med mor och far på Majkens tog jag tag i mig själv och packningen inför resan, så nu behöver jag inte oroa mig för den på heela helgen :D Jag tog med mig mor och far in på mitt rum för att kolla igen ALLA saker som ligger i mitt rum som jag ska ta med/eller inte ta med. Under de 2 timmar som det tog att gå igen allt fick jag lite smått panik, jag kommer ju vara hur sunkig och snuskig som helst!!! Typ använda smutsiga och halvsvettiga kläder för det inte finns möjlighet att tvätta och för att jag inte tar med mig så mycket kläder, när kläderna väl är rena blir dom skrynkliga (o skrynkliga kläder är bland det värsta jag vet). Hur ska jag klara mig utan plattången och hårsprayet? Hur ska jag klara mig utan nagellack? Som jag har blivit typ beroende av de veckorna som jag gått hemma. Så jag har börjat inse att det största problemet med denna resa inte kommer vara alla små äckliga insekter...
Men för att vara lite positiv kommer min kropp få iaf två månader med solsken och värme och förhoppningsvis kan även jag bli liite brun åtminstone.
För er som är intresserade är detta en del av listan av saker som jag ska ha med mig...
10 trosor
8 strumpor (kanske tar bort nått par)
Några få BHs
1 par jeans (svarta så klart)
1 par leggins
4 linnen
6 tröjor
2 klänningar
4 shorts
1 kofta
Så tro mig - detta kommer bli ett STORT äventyr!

Terapi

Just nu använder jag bloggen som lite terapi innan jag ska resa, för jag behöver få ut mig mina tankar och känslor. Det som är det absolut bästa med att skriva här är att det faktiskt fungerar! Visst mår jag lite bättre när jag skriver ner mina tankar, visst kan jag intala mig själv att jag kommer klara detta och jag kan intala mig själv att jag faktiskt inte behöver sakna ihjäl mig efter er här hemma!
För snart ett år sedan flyttade jag och min resekamrat in i vår lilla etta i Oslo. Det första vi sa den första kvällen: INGA KILLAR! Nu ska vi hålla oss borta från dom!!! Och gissa vem som var starkast inriktad på och tjatade om det - jo jag.
Och se hur det blev... Se hur bra det blev, hur bra det känns! MEN!!!!!!!!  Varför kom du in i mitt liv? Varför nu? Varför just nu?!? Just nu när jag ska åka iväg och inte se eller träffa dig på flera veckor, flera månader? Varför kom du in i mitt liv just nu och gör det så mycket svårare för mig att åka?
Men jag ser såå fram emot de närmaste veckorna, jag ser såå fram emot att komma hem igen
Jag är full av förväntan, jag är full av saknad.
Kan inte denna vecka gå fort, kan denna vecka vara för evigt.
Jag är livrädd, men jag vet att jag kan klara mig själv.
Jag vet att jag kan klara mig själv och jag vet att jag kan stå emot saknaden, även att första tiden kommer präglas av hemlängtan och saknad så ska jag försöka stå emot så mycket jag bara kan! För denna tid jag har framför mig ska jag bara njuta av fullt ut och bara tänka på mig själv!

Perfekta dag

Jag och Eve går och väntar på att klockan ska bli 11.30 så vi kan sätta oss i bilden och plocka upp Linda innan vi beger oss till Oskarshamn! För i några timmar ska ALLt handla om oss tre. Vi ska bli sminkade och fixa våra hår innan vi ska bli fotograferade! :D Perfekt uppladdning med två av de bästa människorna i mitt liv, för att sedan åka hem med musik på högsta volym, byta om och hämta dricka för att bege oss mot skogarna i Gullringen för feest!
Söndagen kommer också bli en toppendag eftersom den kommer tillbringas med en mycket speciell person :) Och får han som han vill kommer vi två stå och baka... får se hur det kan sluta.
Denna helg kommer helt klart bli en totalt toppen super helg! En perfekt helg att ha innan jag åker, för nästa helg är den sista helgen innan jag tar mitt pick och pack och drar. Och det som är så jävla bra är att jag vet att nästa helg kommer bli minst lika bra som denna!

RSS 2.0