12 dagar i helvetet?

Har varit ledig i tre dagar nu och det har varit hur skönt som helst! För nu väntar nämligen jobb 12 dagar i sträck. Och det lär inte bli några lätta dagar p.g.a. alla turister som befinner sig i Oslo för skid VM. Ett skid VM som jag inte kommer få se mycket av mer än repriserna på kvällarna. Men förhoppningsvis kanske jag hinner med att titta på någon prisutdelning eftersom den sker 5 minuter från jobbet.
Har också räknat ut att jag på dessa 12 VM-dagar kommer jobba minst 90 timmar, med en stor chans att det bli övertid flera av dagarna. Men jag har tänkt att jobba in några av dagarna som jag förlorar i april vid hemresan nu vid Vm så jag inte förlorar så mycket pengar :)
Annars har inget annat hänt i mitt liv den senaste tiden, förutom att vi igår såg en man i lägenheten tvärs över som klädde av sig naken och gick och la sig i sängen (det är osäkert om det också befann sig en kvinna i rummet).

Veckan som gått

Har inte gjort något speciellt denna vecka, men tänker ändå visa min vecka med de bilder som jag tagit.

Linda var underbart snäll och överaskade mig på alla hjärtans dag med frukt och choklad :) Mmmm så gott...
Vi tog en vanlig vinterpromenad i parken och Linda fick barnasinnet tillbaka och klättrade upp på den "lilla" snöhögen.
I lördags kunde vi inte hålla oss längre så det blev en shoppingtripp på byn innan vi drog till IKEA för att bl.a. köpa stora glas.

Sommar hela året

Känns som om sommarn aldrig kommer denna sommar. Bara för att jag verkligen ser fram emot denna sommar som förhoppningsvis blir ännu bättre än sommaren 2010, med halva sommarn i Oslo och resten i Vimmerby, och om allt blir som jag vill att det ska bli kommer sommaren också bli mycket längre än förra sommaren eftersom jag förhoppningsvis i september sitter på en flygplan på väg till den varma sommaren i Australien!
Sommaren 2010 med Liseberg (två gånger), minigolf, galna fester och mycket jobb.
Sommaren 2011 kommer förhoppningsvis bli grym med kul med familj och vänner, kängrur, surfing och ännu mer stora äventyr!

Besvikelse, suck...

Julbordet, som egentligen inte var ett julbord, kan väl sammanfattas som en bra kväll. Men inget mer än bra. Vi kom dit klockan 19.00 och fick inte maten förrän 20.30! Maten var heller inget att skryta med, men det är alltid trevligt att gå ut och äta :) Efterrätter däremot var en av höjdpunkterna på hela kvällen! Oreo Madness oh my God vad gott!! Kan sammanfattas som kaksmul och glass med choklad och kolasås. Om ni äter på Friday´s nån gång och ska ha efterrätt, smaka Oreo Madness!
Vi fick också dryckesbiljetter (vilket gillas starkt). "Köpte" för några av dem en mycket god jordgubbsdrink, som för övrigt också var en av kvällen höjdpunkter.
Mot slutet av kvällen blev det också lite dans, men eftersom alla från vårt Burger King är så tråkiga blev det inte mycket dans och kvällen slutade ca 00.10, vilket var mycket tidigare än förväntat :/
Dessutom fanns det inga snygga killar att titta på, vilket också var en besvikelse :/
Några av de flinka tjejerna på jobbet :)

Intressant vecka

Det händer något speciellt nästan varje dag nästa vecka, och jag ser fram emot dem alla!
Måndag: mitt första firmajulbord på Fridays, som förhoppningsvis kommer bli sjukt kul!

Tisdag: troligen bakisdag med bakisätande och filmtittande.
Onsdag: syster opereras, vilket jag är sjukt nervös för!
Torsdag: LÖN!
Fredag: tar förhoppningsvis ett steg i min karriär, och får en röd skjorta istället för en svart tröja :)
Helgen: hitta på något kul med Linda, kanske det blir en tripp till Munkmuseet (eftersom det är gratis) :)
Så förhoppningsvis kommer denna vecka gå sjukt fort! :)

Kulturnissar

För att fördriva tiden i lördags tog vi en sväng ner på byn och gick på museum och promenerade längs havet.
Vi började på Nationalmuseet för arkitektur, vilket inte alls var kul. Ändå fortsatte vi till Nationalmuseet för nutida konst vilket var hur kul som helst! Men fy vad läskigt det var! Det kom ljud från alla håll och fågelskrik som var hur läskigt som helst.
Vi fortsatte på en promenad längs med havet och gick till operan och klättrade lite på taket. :)
Linda utanför det roliga museet.
Jag på vår havspromenad.
Oslos fina opera som vi var uppe på taket på

RSS 2.0