9-21

9-21 är de tider som jag jobbade idag på Peace&Love. En sjukt lång dag men otroligt kul att jobba och träffa nya människor! Jag fick uppdraget att bygga upp de stora skärmarna på de två största scenerna och gå o dra på tunga lådor och lyfta tunga saker. Så imorgon lär jag inte vara allt för pigg så det blir nog bara lite shopping på Kupolen och så slappa på altanen med en bok och förhoppningsvis ett glas vin om det inte är för mycket folk på systemet :P

Efter 2 år är jag äntligen friii!

Kom på imorse att jag nu har haft mitt körkort i 2 år, så nu är äntligen min prövotid slut! :)
Från en sak till en annan så hoppas jag att ni hade en grym midsommarafton för det hade jag med sjuukt goda drinkar och galet dansande här hemma i lägenheten! Men jag mår som jag förtjänar idag efter två dagars drickande, och det lindrar jag med.... en mycket god drink! Och varför med en drink? Jo för att imorgon åker jag till SVERIGE igen för fest och festival! :D Så dde här dagarna ser jag som en liten förfest för det som väntar :)
En festival med denna sötingen kan inte bli annat än lyckad!

Glad midsommar!

Jag hoppas alla mina nära och kära i Sverige får en superbra midsommar! Själv sitter jag kvar här i Oslo och firar väl inte speciellt mycket, men några goda drinkar blir det allt ikväll! Ångrar dock lite att jag ånte hängde på Linda hem för att fira midsommar i Sverige men men. Jag hade ändå tänkt skuta upp midsommar en vecka så jag firar den nästa vecka men feest och feeestival i Borlänge! :) Ska bli grymt kul att komma iväg från Oslo och gå på Sveriges BÄSTA festival! Dessutom är jag detta år en snål smålänning så jag ska jobba ihop min biljett, så årets festival börjar och slutar med två 12 timmars pass med att bygga och riva den största scenen :)
En härlig sommarbild på två små söta människor som jag äntligen ska
få träffa igen nästa vekca! :)

M för Matilda

Eftersom ni är så nyfikna på att se tatueringen får ni här och nu en bild på den. Det är kanske inte den bästa bilden men ni får i alla fall se den. Gjorde det ont? Nja lite... det kändes som en massa stick och desto mer han tatuerade desto ondare gjorde det, så detta var den perfekta storleken annars hade det nog gjort skitont i slutet. Men jag trodde faktiskt att det skulle göra mycket mer ont än vad det gjorde. Så nu är jag en erfarenhet rikare :)
Här har ni det lilla M:et :)

Impulsdag

Istället för 7 timmars jobb blev det idag bara 2 :) Så istället för att jobba träffade jag söta Cecilie för att äta den underbart goda maten på Ricebowl. Som vanligt hade vi mycket att prata om och helt plötsligt började vi prata om piercingar och tatueringar och om att jag ville både tatuera mig och pierca naveln igen. Så en kvart senare sitter jag och Cecilie hos en tatuerare och väntar på att jag ska få gå in och... tatuera mig! :P Så nu sitter jag i soffan med ett fint litet M skrivet på min arm. Ett M som jag är sjukt nöjd med och som jag kommer ha där resten av mitt liv! Låter helt galet men ja det är sant :)
Jag har också bestämt mig angående det jag hade ångest över, känns hur skönt som helst!...
Ja såhär såg det ut när jag låg där i 10 minuter och fick min tatuering :)

Ångest

Oj vilken ångest jag just nu har! Men jag tänker inte avslöja vad det är men jag kan säga att jag väljer mellan att åka hem eller hem, och just nu har jag ingen aning om hur jag ska göra! Båda ställena drar i mig och vill att jag ska åka just dit så vad ska jag göra!? Det får helt enkelt bli den stora tanken idag så ska jag ha bestämt mig ikväll!
För ikväll ska jag träffa söta Cecilie så då ska hon få hjälpa mig reda ut allt! Blir nog ett restaurangbesök även idag (har blivit mycket restaurangmat senaste tiden), men hellre äta där för då äter jag iaf. Skulle jag bara gått hem efter jobbet hade jag nog bara ätit några mackor och hur bra är det att det enda jag äter på en dag är några mackor på kvällen? Nej då går jag hellre till en restaurang och får maten lagad - kosta vad det vill! Jag har bara en månad kvar i Oslo så nu ska jag fan leva livet här med utgång och så många restaurangbesök som jag vill!
Åh härliga sommar i Oslo!

Inte långt kvar

När jag hämtade posten idag hade vi fått vår hyra, och det är inte vilken hyra som helst, nej det är vår SISTA hyra att betala. Ahh tänk er att säga det - efter 10 månader i Oslo ska vi nu betala vår SISTA hyra!
Dessutom är det exakt 6 veckor kvar till vi flyttar härifrån! Så om exakt 6 veckor vid denna tid sitter jag förmodligen i en ganska fullpackad bil med min älskade familj på väg till lilla Vimmerby för att stanna kvar ett tag :)
Och hur ska jag klara mig utan Linda när vi flyttar hem, 40 mil ifrån varann?

Love my life

Just nu känns det som om jag har världens bästa liv! :) Idag ska jag jobba och... på något underligt och konstigt sätt ser jag fram emot att jobba, för då går kanske dagen lite snabbare än om jag bara gått hemma och tråkat. För ikväll ska jag bjuda sötaste Linda på drinkar och kanske går vi ner till Aker Brygge på gratiskonsert och så får vi se vart kvällen tar vägen.
Igår gjorde jag förövrigt en ganska (enligt mig) stor sak... jag lämnade in min uppsägning! Så nu har jag varken jobb eller bostad i Oslo efter juli och det känns väldigt bra och väldigt läskigt! Jag har ju liksom vant mig att bo här och komma och gå som jag vill, äta det jag vill och bestämma helt själv. Så HUR ska jag klara av att flytta hem utan att få spel varje dag för att jag inte kan bestämma själv hur mitt liv ska se ut?!
En annan SKITKUL sak som vi gjorde igår var att paddla kajak. Hur KUUUUUUL som helst! Och jag hade ingen aning om det, jag trodde vi skulle cykla någonstans och ha picknick men så blev det inte riktigt :)

Alla underbara människor i mitt liv <3

Efter ett långt och mysigt samtal igårkväll känns de 7 veckorna (6,5 veckor) som är kvar till jag flyttar hem inte som en så lång tid  :) Varav en av de veckorna kommer tillbringas i Sverige och den kommer säkert gå hur fort som helst med jobb, festival och fest med EGENKÖPT dricka! :)
Men just nu sitter jag i lägenheten och tittar ut på den blåa himlen och är bara så pepp över att leva livet är i Oslo och verkligen sjuta av den tiden (egentligen) korta tiden som vi har kvar i denna underbara stad och jag ska ha så kul jag bara kan ha med alla underbara människor jag lärt känna här! :) Därför ska jag så fort som möjligt föra över pengar till Sverige så jag inte kan använda upp dom här, för har jag pengar vet jag att jag kan (kommer) använda upp dom.
Och dessa underbara människor ska jag umgås mycket med när jag flyttat hem! :)

JÄVLA norrmän!!!

Juat nu säger jag bara JÄVLA norrmän!!!!!!!! Om jag hade vetat hur schemat för hela denna vecka sett ut hade jag just nu suttit i Sverige, för denna vecka jobbar jag tisdag och lördag! Så vad FAN ska jag hitta på i TRE dagar?!?!?! Och det är de första dagarna som är jobbigast med hemlängtan och nu har jag all tid i världen att tänka på de där hemma!!!! FAAAAAN!!!!!!!
Men en positiv sak är att jag åker tillbaka till Sverige för FESTIVAL! :D Och när vi kommer tillbaka efter den är det bara 3,5 veckor kvar till vi flyttar heeem! :)

Aggressiv man sköts av polis

Bussresan hem igår gick bra, eller så bra som en 9 timmars bussresa kan gå. Eller det gick bra ända fram till 2 mil hemifrån i Mariannelund. För när bussen stannar där kommer en man och skriker till busschauffören och är allmänt störande. Han går runt bussen och ut på gatan, det kommer fler polisbilar och plötsligt hörs ett skott. Denna händelsen gör att vi alla i bussen får gå till ett ålderdomshem för att höras av polis. Så istället för att komma hem 17.20 kom vi hem 19.30, inte så farligt egentligen eftersom vi var inställda på att vara kvar i Mariannelund hela kvällen. Så nu har jag en redan en händelse att berätta om denna Sverigevistelse.

Oslo på några dagar

Efter en JÄVLIG natt på jobbet är det äntligen söndag och jag sitter hemma i lägenheten och slappar... och packar för fullt. De andra tre är på "festival" i Frognerparken och rekar lite innan ikväll när vi alla fyra ska dit och lyssna lite på norsk musik :)
Har haft underbara dagar med det lilla tjejgänget! Dagarna kan väl sammanfattas med vandring, shopping, godis- och chipsätande, barnfestivalbesök och mycket skratt.
Och imorgon åker jag äntligen till Sverige igen! Ser verkligen fram emot en vecka med fest, tjejmiddag, alv och så klart att träffa alla nära och kära igen! :) Men störst av allt är nog att jag kommer ta det stora klivet ut och bli helt vuxen och komma tillbaka till Oslo som 20-åring! :)

Väntar och väntar...

Sitter lite halvt rastlös här i lägenheten och försöker få tiden att gå. Vill att klockan ska bli 23 så ja kan börja gå till trikken för att hämta min älskade syster på busstationen! Men innan dess ska det provas kläder till Sverigeresan som Linda ska hjälpa mig med (så jag slipper ha ångest för det), blåsa upp en jävla luftmadrass med MUNNEN!!, bädda den förhoppningsvis uppblåsta madrassen fint till syster och fördriva tiden framför tvn med lite LindaochMatilda tid nu den sista kvällen vi är ensamma innan jag följer med min syster till Sverige :)

RSS 2.0