Underbara dag!

Har haft en UNDERBAR dag med mina underbara vänner! Vi har tillbringat hela dagen tillsammans med god mat, fika och frågesport. Och visst är det långt till jag får träffa dem igen (tre månader), men förhoppnigsvis kommer det gå skiiitfort så vi snart får ses igen! Redan nu längtar jag till sista juli när jag får komma tillbaka till lilla Vimmerby för en skön semester. Och jag kan lova att planer för den tiden redan finns i mitt huvud! Tänk er 5 tjejer på en båt i Västerviks skärgård, 5 snygga tjejer på fest eller 5 avslappnade tjejer som bara tar en dag borta från allt för att umgås och ha sjuuukt kul. Ni anar inte hur mycket jag redan längtar till att återvända till denna underbara plats, som jag inte äns lämnat för denna gång.
Tyvärr har jag inga bilder på dagen men hoppas att jag får några av mina kära vänner som hade kameran med sig hela dagen!

Hoppas på bra resultat

Varför ska jag alltid vara såp duktig och ställa till med problem för mig själv. Som om jag inte har nog att vara nervös för, nej då utan jag ska själva sätta mig i jobbiga situationer och jag också blir nervös för!
Och imorgon är första dagen på en ganska nervös tid för mig, hoppas att alla tar det på ett bra sätt och tänker på att jag vill hinna träffa så många som möjligt och göra så mycket roligt som möjligt när jag väl är hemma.

Litet och kort

För mina nyfikna vänner tänkte jag spara helgens planer tills vi ses på torsdag. Då vet jag nog mer om helgen än vad jag gör nu :)

Helgens fester

På långfredagen fick jag äntligen träffa mina saknade vänner igen! Och visst kändes det som om tiden stått stilla sedan sist vi sågs, vilket var i julas. Som vanligt var det huur kul som helst att umgås med er igen, längtar redan till augusti när jag flyttat hem för då får vi ta igen festandet från sommarn som vi missat!
Även påskdagen blev det fest. Linda tog med mig på förfest i Gullringen. Det var väl lite stelt i början men det gick över när vi satte oss i soffan och spelade tvspel. Målet denna kväll var pumpen, ett ställe som jag inte kommer besöka speciellt många gånger till! Men sammanfattar jag kvällen var även denna kväll kul (eftersom jag fick träffa Linda). Kvällen ledde också till att jag står inför ett dilemma denna helg, fest eller inte och förfesten jag blev bjuden på eller inte? Blir att prata lite med mina vänner och se om det är någon som vill hänga med på mina planer :)

Nytt land, ny frisyr, ny färg

ÄNTLIGEN är jag hemma i Sverige igen! Allt gick bra igår och jag kom till Mariannelund 16.19 som jag skulle och visst stod min älskade familj där och väntade på mig :D
Idag var det då dags för att förändra utseendet lite, med en ny frisyr och ny hårfärg. Blev sittande hos frisören i 4 timmar, men OJ vad det var värt det! Kom hem utanutväxt och ljusa slingor och en fin kort liten lugg. Dessutom blev det tid över så hon lockade också mitt hår, så förhoppningsvis håller det i sig tills imorgon då det blir fest på Chaplin.

Kvällen i några bilder

Vi började i vår lilla lägenhet, här är Mirsada och Cecilie innan fyllefesten börjat.
En riktigt kul kväll, även om jag inte minns allt.
Men nästa fest i Oslo kan bara bli bättre.

Alkohol, o ja!

Igår kom den efterlängtade fredagen då jag, Linda och några tjejer från BK skulle göra Oslos gator otrygga. Förfesten började hos oss. Tror det är den roligaste förfesten jag någonsin varit på, men OJ vad vi drack. Spelade ett spel som jag ofta förlorade på, vilket innebar att jag var tvungen att dricka ganska mycket.
Resten av kvällen kan jag inte säga så mycket om, men jag vet i alla fall att vi verkligen gjorde Oslos gator otrygga.
Därför har jag och Linda tillbringat HELA dagen i sängen med film på dator med även chips och mat i sängen. Just nu sitter vi mätta efter vi ätit en mycket god pizza från Kiwi.
Bilder från kvällen kommer i alla fall innan jag åker hem över påsk, mer kan jag inte säga om det...

Fixad ledighet

Den senaste tiden har jag inte haft lust alls att jobba och jag har varit allmänt sur och irriterad. Därför tog jag tag i saken och ringde till Abdul igår, så idag är jag LEDIG!! Hur skönt som helst, för denna dag ska lägenheten bli ren och fräsch igen och ALL tvätt ska bort (vilket innebär ca 4 tvättar).
En annan sak som gör mig otroligt glad är att NÄSTA vecka åker jag äntligen till SVERIGE!! Det är fortfarande något som jag inte kan fatta, att om en vecka idag åker jag hem imorgon. Ni som känner mig vet att det är så jag tänker. T.ex. tänk förra veckan vid denna tid, dp var det två veckor kvar och idag är det bara en vecka kvar.
Dessutom har våren kommit till Oslo på riktigt, vårblommorna börjar komma upp och ven varma luften är här. Igår tog jag och Linda en liten promenad i parken med bara koftor på oss och vi svettades! Så igår var det hur varmt som helst.
Jag börjar verkligen gilla mitt liv i Oslo nu, i alla fall de stunderna då jag inte jobbar.

Härliga fredag!

Denna fredag är ganska svårslagen! Jobbade 6 timmar och slutade 14 :D Efter det blev det en fika på
Wayne´s  Coffe med kära kusinen Lisa, som det allitd är trevligt att träffa! :) Snart blir det låååång dusch för att sedan lägga mig i soffan med vin, vattenmelon, godis och Big Brother på datorn innan det blir tv resten av kvällen.
Dessutom skiner solen och det är varmt och skönt. Det var "bara" 27 grader i lägenheten när jag kom hem så nu är båda fönstren öppna och jag har känslan av att jag är på solsemester.
Så visst kan jag överleva utan Linda denna helg om det ska vara sol hela dagarna, för då blir det solande i fönstret hela dagarna :P
Och för att göra det hela ÄNNU bättre är det bara en och en halv vecka kvar till jag åker till Sverige!! :)
Detta är den absolut BÄSTA fredagen på väldigt länge...

6 månader

Idag ska jag och Linda fira att vi bott i Oslo i exakt 6 månader! 6 MÅNADER! Hur snabbt har inte det gått!?!?!?!?! Hur mycket har vi inte lärt oss av att klara oss själva i ett halvt år? Alla problem vi har stått inför har vi fått lösa själva. Och vi har bott i Oslo mer än halva tiden som vi planerat för nu har vi bara fyra månader kvar av detta äventyr innan vi flyttar hem och väntar på ett nytt mycket större äventyr.

Trygghet är viktigast!

För första gången sedan vi flyttade hit (sex månader!!) sedan kände jag mig inatt osäker och rädd i den situation jag befann mig i när jag väntade på bussen hem efter jobbet. För cirka 200 meter från hållplatsen är det två killar som ser väldigt konstiga ut och det ser ut som om en av dem misshandlar någon som ligger på marken. Sedan kommer en äldre man och börjar prata om killarna och hur de är farliga för andra, sedan springer han iväg mot dem in i mörkret, då kommer en kille i typ 25 års åldern till hållplatsen som ser väldigt misstänkt ut men som tur var var han inte farlig. Efter några minuter kommer den äldre mannen tillbaka och säger att polisen kommit och precis då kommer bussen och jag går lättad på. För att vara helt ärlig har jag aldrig känt mig så utsatt någonsin i mitt liv. ad skulle jag gjort om de kom mot mig? Hur skulle lilla jag kunna försvara mig mot två starka killar?
Men nu sitter jag i säkerhet i soffan i lägenheten och väntar på Linda så vi kan titta på The social network och käka choklad :)
Imorgon är också en väldigt stor dag för mig och Linda, och om jag hinner/kommer ihåg ska jag nämna det här också :)

Vinmonopolet

Efter en veckas hårt arbete känns det nu skönt att sitta vid bordet med godis, jordgubbar, vattenmelon och egenköpt vin. Såklart kom vi in på vinmonopolet utan att ha en aning om vad vi skulle köpa, men vi gick på priset och utseendet. Därför kom vi hem med inte en utan två flaskor vin som vi ska smaka av ikväll :) Och kanske blir det också ett clubbesök efter bion om vi känner för det, annars fortsätter vi festen i vår söta lilla lägenhet :) Ska försöka att komma ihåg kameran så ni får lite bilder från kvällen!

RSS 2.0